Voor al uw zaken kunnen wij u een eerste klas service aanbieden tegen scherpe prijzen 24 uur, 7 dagen per week.
Voor al uw zaken kunnen wij u een eerste klas service aanbieden tegen scherpe prijzen 24 uur, 7 dagen per week.
Voor al uw zaken kunnen wij u een eerste klas service aanbieden tegen scherpe prijzen 24 uur, 7 dagen per week.
Voor al uw zaken kunnen wij u een eerste klas service aanbieden tegen scherpe prijzen 24 uur, 7 dagen per week.

Koerier in Leusden met eersteklas service

Heeft u te kampen met logistieke problemen? Beschikt u zelf niet over een koerier die al uw goederen op de juiste plek kan brengen? Al meer dan 15 jaar is Master Express dé koerier van Leusden en vervoert graag goederen op een verantwoorde manier. Met onze passie voor logistiek staat Master Express koerier Leusden dagelijks klaar om een passend logistiek traject te verzorgen. Als koerier te Leusden zijn we inzetbaar in verschillende soorten transport. Voor snel transport en zaken waar de tijdsdruk niet al te groot is Master Express koerier Leusden een professionele partner. Ook het vervoeren van waardevolle goederen is bij onze koerier in Leusden in goede handen. Door onze ruime ervaring binnen de koeriersbranche zijn wij uitgegroeid tot een flexibel, betrouwbaar en kwalitatief koeriersbedrijf. Wilt u graag een logistiek plan op maat? Master Express koerier Leusden kan de meest efficiënte en passende oplossing bieden. Wilt u indruk van de mogelijkheden die wij bieden? Bekijk dan onze website.

Spoed bestelling

Bent u een zending vergeten? Moet deze binnen een korte tijd op de plaats van bestemming zijn? Met de speciale koeriersservice van Master Express koerier Leusden wordt uw belangrijke zending direct geleverd. Als u een spoed rit heeft hoeft u maar te bellen en we komen naar het juiste afhaaladres. De zending wordt daarna direct bij de klant geleverd. Heeft  een spoedeisende zaak? Voor spoedeisende zaken kan Master Express koerier Leusden u een eerste klas service aanbieden tegen scherpe prijzen 24 uur, 7 dagen per week. De procedure is al volgt:

  • Melding
  • Ophalen
  • Bezorgen
  • Bevestigen


Wagenpark

Het wagenpark van Master Express koerier Leusden is uitgerust met moderne communicatiesystemen zodat wij uw zending altijd bezorgen via de snelste weg. De wagens waarmee het team van Master Express koerier Leusden rijdt zijn goed onderhouden en schoon. Zo zorgen wij direct voor een goed visitekaartje van uw bedrijf bij de plaats van bestemming.

Waarom koerier Master Express?

Als u de transport van uw producten of goederen uitbesteed aan Master Express koerier Leusden zult u veel kosten besparen. Wij verzorgen namelijk het hele transporttraject van A tot Z. Op deze manier heeft u nergens omkijken naar en bespaart u veel tijd. Daarnaast zult u merken dat het zeer efficiënt is om transport aan Master Express koerier te Leusden over te laten. 

Heldere en duidelijke afspraken

Master Express koerier Leusden houdt van heldere en duidelijke afspraken. Wij zogen ervoor dat u van te voren op de hoogte bent van de prijs, zorgen voor een duidelijke facturering en geven u een ontvangstbevestiging. Door de eigenschappen van Master Express koerier Leusden hebben al vele klanten hun goederen aan ons toevertrouwd. Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Master Express koerier Leusden.

Laat uw reactie achter